|   | 
  • Suriyelilerin bayram dönüşleri sürüyor


    Suriyelilerin bayram dönüşleri sürüyor
    Ramazan Bayramı ile Kurban Bayramı'nı yakınları ile geçirmek için ülkelerine giden Suriyelilerin Türkiye'ye dönüşleri sürüyor.

    Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yaşayan Suriyeliler, Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Gümrük Kapısı'na geliyor. Yanlarına götürebildikleri birkaç parça eşya alan aileler, kapıdaki çıkış işlemlerinin ardından güvenli bölgelere hareket ediyor. 
    Kurban Bayramı’nda giden 46 bin kişiden 33 bini Türkiye’ye geldi. Ramazan Bayramı’nda giden 83 bin kişiden 71 bin kişi geri gelirken, Cilvegözü Gümrük Kapısı'ndan, Ocak ayından itibaren 32 bin 100 Suriyeli ülkesine döndü. 
    Öte yandan, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı için ülkelerine gidenlerin dönüşlerinin sürdüğü, bu işlemlerin 30 Aralık’ta tamamlanacağı öğrenildi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.