|   | 
  • Suya devrilen otomobildeki 4 kişi hayatını kaybetti


    Suya devrilen otomobildeki 4 kişi hayatını kaybetti
    Şanlıurfa’da otomobilin yağmur suyu nedeniyle oluşan su birikintisine devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi ise ağır yaralandı.

    Edinilen bilgiye göre, kaza Şanlıurfa - Mardin karayolunun 57’nci kilometresinde yaşandı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 16 F 9996 plakalı otomobil, yağış nedeniyle oluşan su birikintisine uçtu. Vatandaşlar tarafından sudan çıkartılan 6 kişi ambulanslarla hastanelere kaldırılırken, olay yerine gelen ekipler yaptıkları arama çalışmaları sonucu bir kadının cesedine ulaştı. Sudan çıkartılan ceset, morga götürüldü. 
    Öte yandan hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan 6 yaralıdan 3’ünün hayatını kaybettiği belirtildi. Sudan çıkartılan cesetle birlikte ölü sayısının 4’e yükseldiği öğrenildi. 
    Ekiplerin sudaki arama çalışmaları devam ediyor. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.