|   | 
  • Gönül Kuyumculuk ile Tacettin Kuyumculuk güçlerini birleştirdi


    Gönül Kuyumculuk ile Tacettin Kuyumculuk güçlerini birleştirdi

    1972 yılından beri Kayseri'de kuyum işi yapan ve 1976 yılında Kayseri'de ilk kez tel bilezik imalatını gerçekleştiren Gönül Kuyumculuk, toptan altın ticareti yapan Tacettin Kuyumculuk ile birleşti.

     Kazancılar Çarşısı Kumaşçılar Geçidinde faaliyete başlayan Tacettin Kuyumculuk, Kayseri ve civar illerdeki sarraf ve kuyumculara toptan altın ve bilezik satışı yapacak.

    Tacettin Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ekinci, "Kayseri'de 1963 yılından beri kuyum işi ile uğraşmaktayız. 54 yıllık tecrübemizi toptan altın ticareti yapan Tacettin kuyumculuk ile birleştirdik. Güçlü, dinamik ve genç ekibimizle Kayseri ve civar kentlerdeki sarrafların altın ve bilezik ihtiyacını karşılamaya başladık. Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran herkese teşekkür ederiz" diye konuştu.

    Açılışı gerçekleştiren Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da, "Birlikten kuvvet doğar. Sektörün ileri gelenleri birleşerek hayırlı bir işe imza atmışlar. Rabbim bol kazanç versin" diye konuştu.

    Ayrıca açılışa, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Ticaret Odası Meclis Başkanı ve Sarraf ve Kuyumcular Derneği Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan ile çok sayıda davetli katıldı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.