|   | 
  • Takla atan otomobil bahçeye uçtu: 2 yaralı


    Takla atan otomobil bahçeye uçtu: 2 yaralı
    Kayseri’de otomobilin takla attıktan sonra bahçeye uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

    Edinilen bilgiye göre Hacılar’dan şehir merkezi istikametine gelen 07 AEF 07 plakalı otomobil, Kayseri Caddesi üzerinde sürücüsü H. M.’nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak bahçeye girdi. 

     

    Kazanın ardından otomobilde sıkışan sürücü itfaiye ekiplerinin yardımıyla sıkıştığı yerden kurtarılırken, yaralı 2 kişi sağlık ekipleri tarafından Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücü H. M.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

     

    Kaza yerinde polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından otomobil, çekici ile bulunduğu yerden kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.