|   | 
  • TALAS'TA 11 İŞERİNİN AÇILIŞI YAPILDI


    TALAS'TA 11 İŞERİNİN AÇILIŞI YAPILDI
    Talas'ta yapılan 11 iş yeri düzenlenen törenle açıldı.

     Talas'ta yapılan 11 iş yeri düzenlenen törenle açıldı.

    Talas Belediyesi ve esnaf işbirliği ile yapılan 11 işyeri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'ın katılımıyla açıldı. Talas Belediyesi'nin karşı tarafında yaptırılan 11 işyerinin törenle açılışı yapıldı. Törende bir konuşma yapan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, "Dükkanlar yapıldıktan sonra içerisi tamamen esnaf ile doldu. Açılması biraz gecikti ama bugüne nasipmiş. Şu an itibariyle çok güzel esnaflar burada bulunmakta. Çok fazla damak tatları var. Çok güzel temiz, burada hizmet verme derdinde. Hizmet sektöründeki dükkanlarımız aynı şekilde hizmet vermekte." diye konuştu.

    Yapılan işyerleri hakkında bilgi veren Yıldırım, "Biz buranın şekline uygun bir hizmet yapalım istedik. Esnafımız hizmeti aksatmadan, kaliteyi daha da yukarı çıkararak yürütüyor. Bu açıdan ben esnaflarımıza bol kazançlı işler dilerken, tüm hemşerilerimize de buradan hayırla istifade etmelerini diliyorum." şeklinde konuştu.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise, "Belediye ensaf işbirliği ile güzel işler yapılmış. Girişinden itibaren nezih bir ortamda insanlarımızın rahat edebileceği bu tür hizmetlerin yapılmış olması hepimiz adına sevindirici. Bu işbirliğinden dolayı ayrıca belediye başkanımızı ve esnafımızı tebrik ediyorum." ifadelerinde bulundu.

    Kayseri ile ilgili düşüncelerini paylaşan Özhaseki, "Bir düşünür, şehirlerin gelecekleri aslında o şehirde yaşayanların özellikle idarecilerin ufuklarıyla doğru orantılıdır diyor. Eğer şehrin yöneticileri, ufuklu iseler, çalışkansalar, iyi bir proje ortaya çıkarıp bu şehirlere kazandırıyorlarsa o şehirler gelişiyor, büyüyor ve etrafının cazibe merkezi oluyor. Değilse, birbirlerine düşmüşse o şehirlerde gerileme başlıyor ve küçülme oluyor." açıklamasında bulundu.

    Konuşmaların ardından işyerlerinin açılışı yapıldı. Açılışın ardından Özhaseki ve Yıldırım dükkanları gezerek incelemede bulundu. Özhaseki işyerlerin birinde ise ikram edilen salebi içti. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.