|   | 
  • TALAS?TA KAVGA: 6 YARALI


    TALAS?TA KAVGA: 6 YARALI
    Kayseri?de meydana gelen kavgada bir kişi bıçak ile yaralanırken, 5 kişi de kavga sırasında darp edildi.

     Talas ilçesi Anayurt semtinde meydana gelen olayda aralarında alacak-verecek davası olduğu öne sürülen iki taraf arasında kavga çıktı. Anayurt Mevlana Mahallesi?nde bulunan bir dükkanda yaşanan olayda dükkan sahibi Ç.K. kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından bıçaklandı. Ç.K.?nin yanında çalışan diğer 5 kişi de kavga sırasında vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.
    Olay yerine gelen polis ekipleri, işyeri çalışanlarını sakinleştirmeye çalıştı. Sinirli oldukları görülen çalışanlar, kendilerini darp edenlerin bir an önce yakalanmasını istedi.
    Kavga sonrasında bıçaklanan Ç.K. ve kavgada yaralanan 5 kişi, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili olarak inceleme başlattı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.