|   | 
  • TAMER: "SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DARP OLAYINI KINIYORUM"


    TAMER:
    AK Parti Kayseri Milletvekili ve TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı İsmail Tamer, "Sağlık çalışanlarına darp olayını kınıyorum" dedi.

     AK Parti Kayseri Milletvekili ve TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı İsmail Tamer, "Sağlık çalışanlarına darp olayını kınıyorum" dedi.

    Tamer, AK Parti İl Başkanlığı'nın "Nöbetçi Vekil" uygulamasında gazetecilere yaptığı açıklamada, sağlıkta şiddetle ilgili sorunun halen sürdüğünü söyledi.

    Medyada, "Yine bir doktora saldırıldı", "Doktor darp edildi" gibi haberlere sık sık rastladıklarını belirten Tamer, "Sağlıkta Şiddeti Araştırma Komisyonu'ndaki çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuda özellikle medya büyük rol oynuyor. Sağlık çalışanlarına darp olayını kınıyorum" dedi.

    Herkesin üzerine düşen bir görev olduğunu belirten Tamer, şunları kaydetti:

    "Medyanın aldığı bir haberi çok farklı verdiği bir gerçek. 'Ambulans 5 dakika geç kaldı' diyen de var, 'ambulans geldi' diyen de var. Herkesin işini kendi sorumluluk çerçevesi içerisinde yapması gerekiyor. Biz sağlıkta şiddet konusunun takipçisiyiz. Bu şiddet olaylarının önüne geçilebilmesi için toplumun eğitilmesi lazım."dedi



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.