|   | 
  • Tamer Tuna: “Kazanmak istediğimiz bir maçtı”


    Tamer Tuna: “Kazanmak istediğimiz bir maçtı”
    Kayserispor karşısında üretken bir oyun ortaya koyduklarını söyleyen DG Sivasspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, “Kazanmak istediğimiz bir maçtı. Ama sonuç konusunda sıkıntı var. Sonuca gidemeyince kalıyorsunuz” dedi.

    Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında DG Sivasspor, deplasmanda Kayserispor'a 2-0 mağlup oldu. Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan DG Sivasspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, “Kazanmak istediğimiz bir maçtı. Kayserispor'un golden sonra biraz daha direnci arttı ama üretkenliğimiz çok yüksekti. 7 tane şut bulduk fakat skor üretemedik. Yapılabilecekleri Sivasspor yapıyor. Ama sonuç konusunda sıkıntı var. Sonuca gidemeyince kalıyorsunuz. Kayserispor’u kazandığı için tebrik ediyorum. Büyük bir kenetlenme vardı” diye konuştu. 
    Başarılı teknik adam, VAR sistemi ile ilgili olarak ise şunları söyledi: 
    “VAR sistemi çıktı. Ona rağmen sahada hakemler var, yan hakem var. Bunların üzerine bu kadar göz varken kendimiz de değerlendirme katıyoruz. O kadar yanlışlık yapıyorsak sıkıntı vardır.” 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.