|   | 
  • Taner Yıldız Oymaağaç'ta


    Taner Yıldız Oymaağaç'ta
    Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, Kocasinan Belediyesi tarafından kurulan Oymaağaç Kurban Kesim Yeri'ni ziyaret etti.

     
    Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, Kocasinan Belediyesi tarafından kurulan Oymaağaç Kurban Kesim Yeri'ni ziyaret ederek, vatandaşlara ekmek arası et kavurma ikram etti. 

    Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'de ziyaretlerini sürdürüyor. Bayram namazını Kayseri Valisi Orhan Düzgün ile birlikte Hunat Camii'nde kılan Yıldız, daha sonra Kocasinan Belediyesi tarafından kurulan Oymaağaç Hayvan Kesim Yeri'ni ziyaret etti. Burada ilk olarak vatandaşlara ekmek arası et kavurma ikram eden Taner Yıldız, vatandaşlar ile sohbet etti.

    Daha sonra kurban kesim alanına geçen Yıldız, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.