|   | 
  • Taner Yıldız Ve Özhaseki Birlikte Oy Kullandı


    Taner Yıldız Ve Özhaseki Birlikte Oy Kullandı
    2014 yerel seçimleri öncesi belediye başkan aday adaylıkları için yapılan temayül yoklamasına, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki birlikte oy kullandı.

    Geçtiğimiz hafta sonu AK Parti Kayseri teşkilatı tarafından, Kadir Has Kongre Merkezi'nde yapılan yerel seçimler öncesi belediye başkan aday adaylıklarını belirlemek için yapılan temayül yoklamasına Yıldız ve Özhaseki salona birlikte gelerek oy kullandı.
    Bakan Yıldız ve Özhaseki sandıkları tek tek dolaşıp, sandık başındaki görevlilerle bir süre sohbet ettikten sonra temayül yoklamasını değerlendirdi.
    Kayseri'nin merkezi ve yerel yönetimleri ile güçlü bir şehir olduğunu dile getiren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "AK Parti'nin Türkiye'deki koymuş olduğu iradeye katkı koyan bir şehir. Her zaman olduğu gibi bundan sonraki seçimlerde de şimdiye kadar göstermiş olduğumuz performansı daha da artırarak geçmeyi düşünüyoruz. Türkiye'nin büyümesine, gelişmesine ve ilerlemesine katkı koyan bir il olacaktır Kayseri. Tabii ki yerel yönetimler seçimi yaklaşıyor. Bir demokratik ortamda, delegelerimizin, seçmenlerimizin ne düşündüğünü öğrenip, temayüllere göre de seçimleri şekillendirmek istiyor genel başkanımız ve Başbakanımız. Bunlar genel merkez tarafından değerlendirilecek. Ben şuna inanıyorum. Kayseri şu ana kadar stabil bir yönetimiyle beraber, yerel yönetimlerinden çok memnunuz. Sayın Özhaseki başkanımızın, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak gösterdiği performanstan son derece memnunuz. Aynı zamanda ilçe belediye başkanlarımızdan da. Ve yeni hedeflerimizde var. Bu yeni hedeflerimizi gerçekleştirmek için de çaba sarp edeceğiz. Ben şuna inanıyorum, Özhaseki başkanımızın inşallah bu seçimlerde de adayımız olarak geleceğine inanıyorum. Tabii ki genel merkez de değerlendirdikten sonra kesinleşecek ama Mehmet Özhaseki'nin Kayseri'ye koyacağı çok fazla emek ve gayreti var. Şu an gösterdiği başarılara, yeni başarıları da eklemiş olacak. Biz ona inanıyoruz ve hep beraber yanında olduğumuzu belirtiyoruz" şeklinde konuştu.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de, Bakan Taner Yıldız'la siyaset hayatından önce başlayan dostluk ve muhabbetleri olduğunu belirterek şunları söyledi:
    "Şimdiye kadar ne kendisi ne ben ne de arkadaşlarımız işe talibiz diye ortaya çıkmadık. Elimize dilekçe alıp, kapı kapı gezmedik. Bize gel sana şurada ihtiyaç var dedilerse, biz gidip oradaki ihtiyacı karşılamaya çalıştık. İhtiyaç yok derlerse de Allah razı olsun der, helalleşip gideriz. Burada arkadaşlarımız fikirlerini söylüyorlar, genel merkez de bunları alıp değerlendiriyor. Cenab-ı Hak gerek şahıslarımız hakkında, gerekse şehrimiz ve ülkemiz hakkında ne hayırlı ise onu versin. Eğer bizim hizmet etmemiz mukadderse önümüzü açsın hizmet ettirsin. Yoksa hepimiz de bir an önce işimize gücümüze bakalım."
    Yapılan açıklamaların ardından, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, büyükşehir sandığına gelerek oylarını kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.