|   | 
  • Tartıştığı Kişinin Boğazını Kesti


    Tartıştığı Kişinin Boğazını Kesti
    Kayseri'de tartıştığı kişinin boğazını kesen zanlı gözaltına alındı.

     Edinilen bilgiye göre Kocasinan ilçesine bağlı Sahabiye Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Y.Y. ile İ.D. arasında tartışma çıktığı öğrenildi. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında İ.D.'nin bıçakla Y.Y.'nin boğazını keserek olay yerinden kaçtığı öğrenildi.
    Yapılan ihbar sonrasında Y.Y. ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, İ.D. yapılan çalışmalar sonrasında Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
    Ağır yaralanan Y.Y.'nin yapılan ameliyat sonrasında yoğun bakıma alındığı, hırsızlık suçu nedeniyle denetimli serbestlik yasasından faydalandığı ortaya çıkan İ.D.'nin ise yapılan sorgusunun ardından adliyeye sevk edildiği bildirildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.