|   | 
  • TBMM Genel Kurulu'nda hakaret tartışması


    TBMM Genel Kurulu'nda hakaret tartışması
    Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AK Partili vekillerle CHP’li vekiller arasında hakaret tartışması yaşandı.

    TBMM Genel Kurulu 2018 bütçesi görüşmeleri devam ediyor. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'dan sonra CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç söz aldı. Özkoç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret ettiğini iddia ederek, Cumhurbaşkanı’nın bazı sözleri Kılıçdaroğlu'na söylediğini ileri sürdü. Özkoç, "Sizin Cumhurbaşkanı kisvesi adı altında AKP Genel Başkanı olarak Sayın Kılıçdaroğlu'na böyle hakaret ederseniz, biz de AKP Genel Başkanına gerektiği gibi cevap veririz” ifadelerini kullandı.
    Bunun üzerine AK Parti milletvekilleri sıralara vurdular, ayağa kalkarak Özkoç'un üzerine yürümeye çalıştılar. Bunun üzerine tartışma yaşandı. TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın oturuma ara verdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.