|   | 
  • TEÇ-SEN'DE DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI


    TEÇ-SEN'DE DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI
    Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (Teç-Sen) Kayseri Şubesi'nde devir teslim töreni yapıldı.

     Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (Teç-Sen) Kayseri Şubesi'nde devir teslim töreni yapıldı.

    Özel bir restoranda düzenlenen devir teslim törenine Teç-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Türkaslan, Teç-Sen Kayseri Şube Başkanı Adem Erdoğan ve sendika üyeleri katıldı. Törende Teç-Sen Genel Başkan Yardımcılığı'na getirilen Ramazan Türkaslan Teç-Sen Kayseri Şube Başkanlığı'nı Adem Erdoğan'a teslim etti.

    Törende bir konuşma yapan eski Teç-Sen Kayseri Şube Başkanı ve Teç-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Türkaslan, "Sendikacılık çileli bir iş. Özveri istiyor. Sendikacılık için akademik, teorik bilgi sahibi olmak da tek başına yeterli değildir. Sendikacı söylentilere değil, doğruları araştırarak gerçeklere itibar etmeli. İşte bu düsturla yola çıktık" diye konuştu.

    Türkaslan, "Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası altında toplanarak birlik ve beraberlik içinde mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz. Değerli arkadaşlarım bana güvenerek vermiş olduğunuz bu destekten dolayı size çok teşekkür eder sizlerin bu güvenini boşa çıkartmayacağımı bilmenizi istiyorum" şeklinde konuştu.

    Türkaslan'ın yerine sendika başkanlığına getirilen Adem Erdoğan ise, "Kısa zamanda gerçekleştirdiği atılımlarla eğitim çalışanlarının özlük ve maddi haklarındaki adaletsizlikleri tek tek gün yüzüne çıkarmış, gerçekleştirdiği eylemler, resmi yazışmalar ve davalarla Türkiye'nin en genç ve dinamik sendikası olma unvanını elinde bulunduran Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası'nda yeni bir dönem başlamakta ve bu dönemde de ben ve ekibime büyük sorumluluklar yüklenmiştir" ifadelerinde bulundu.

    Konuşmaların ardından devir teslim töreni yapıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.