|   | 
  • TECAVÜZ İDDİASIYLA YARGILANAN TEMİZLİKÇİ BERAAT ETTİ


    TECAVÜZ İDDİASIYLA YARGILANAN TEMİZLİKÇİ BERAAT ETTİ
    Kayseri'de görev yaptığı ilköğretim okulunda, 7 yaşındaki K.G.adlı erkek öğrenciye tecavüz ettiği iddiasıyla geçen 21 Kasım günü tutuklanan temizlik görevlisi 48 yaşındaki A.K.beraat etti.

     Kayseri'de görev yaptığı ilköğretim okulunda, 7 yaşındaki K.G. adlı erkek öğrenciye tecavüz ettiği iddiasıyla geçen 21 Kasım günü tutuklanan temizlik görevlisi 48 yaşındaki A.K. beraat etti.

    2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmaya tutuklu olarak getirilen A.K. suçlamaları kabul etmeyerek, "Bana iftira atıldı, ben kimseye tecavüz etmedim. Yeğenimin çocuklarının defterlerini yırtan öğrencileri öğretmenine şikayet ettim. Şikayet ettiğim öğrencinin velisi bana bu iftirayı attı. Ben masumum" dedi.

    Tanık olarak dinlene, 3 öğrenci ve sınıf öğretmeni Ayşe Ünsal, sanığın öğrencilere cinsel istismarda bulunmadığını, böyle bir olaya şahit olmadıklarını anlattı. Tecavüze uğradığı iddia edilen 7 yaşındaki K.G. ise ifadesinde, A.K'nin kendisine önce okulun bahçesinde, daha sonra da tuvalette cinsel tacizde bulunduğunu söyledi.

    'TENEFFÜS 10 DAKİKA, MÜMKÜN DEĞİL'

    Sanık Avukatı Emre Ayan ise A.K.'nin masum olduğunu savunarak şöyle dedi:

    "Tecavüze uğradığı söylenen öğrenci çelişkili ifadeler vermektedir. Olayın okul bahçesinde veya tuvalette olması mümkün değildir. Teneffüs 10 dakikadır, bahçede ve koridorlarda nöbetçi öğretmenler bulunmaktadır. Öğrencinin olaydan sonra incelenen elbiselerinde ve iç çamaşırlarında herhangi bir sperm izi bulunmamıştır."

    Mahkeme heyeti, atılı suçu doğrulayacak yeterli delillerin bulunmaması nedeniyle temizlik görevlisi A.K.'nin beraatine karar verdi.

    OLAY

    Kayseri'nin Talas İlçesi Mevlana Mahallesi'deki Sahra- Galip Özsan İlkokulu'nda temizlik görevlisi olarak çalışan A.K., geçen yıl 21 Kasım'da 1'inci sınıf öğrencisi K.G.'ye tuvalette tecavüz ettiği iddiasıyla göz altına alınıp, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.