|   | 
  • TECAVÜZ SANIKLARINA HAPİS CEZASI!


    TECAVÜZ SANIKLARINA HAPİS CEZASI!
    Kayseri'de, 14 yaşındaki S.P.adlı kıza tecavüz ettikleri suçlamasıyla yargılanan 15 yaşındaki D.E.9 yıl, 17 yaşındaki K.E.S.ise 14 yıl hapis cezasına çarptrıldı.

     Kayseri'de, 14 yaşındaki S.P. adlı kıza tecavüz ettikleri suçlamasıyla yargılanan 15 yaşındaki D.E. 9 yıl, 17 yaşındaki K.E.S. ise 14 yıl hapis cezasına çarptrıldı.

    Merkez Talas İlçesi Yenidoğan Mahallesi'nde geçen yıl Ekim ayında meydana gelen olayda, D.E. ile K.E.S.'nin birlikte arazide dolaştıkları S.P.'ye tecavüz ettikleri iddia edildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

    Kayseri 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya katılan S.P., sanıklar D.E. ile K.E.S.'nin tecavüzüne uğradığını anlatarak, "Boş arazide dolaşıyorduk. Sonra beni yere yatırıp ikisi de tecavüz etti. Çok bağırdım ama sesimi kimse duymadı, cezalandırılmalarını istiyorum" dedi. D.E. ile K.E.S. ise suçlamaları kabul etmedi.

    Duruşma sonunda mahkeme heyeti, 'hürriyetten yoksun bırakma' ve 'tecavüz' suçlarından yargılanan D.E.'ye 9 yıl, K.E.S.'ye ise 14 yıl hapis cezası verdi. D.E. ile K.E.S. duruşmadan sonra polis ekipleri tarafından kollarına kelepçe takılarak cezaevine götürüldü. Sanık yakınlarından bazıları, karardan sonra Adliye koridorunda baygınlık geçirdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.