|   | 
  • Tehlikenin Farkında mıyız?


    Tehlikenin Farkında mıyız?
    İncesu Emniyet Müdürlüğü ''Tehlikenin Farkında mıyız'' projesi kapsamında ev kazalarında meydana gelen çocuk yaralanmaları ve ölümlerini engelleme konuları hakkında seminer veriyor.

    Toplum Destekli Polisler, ilçede ilköğretim okullarındaki öğrenci velilerini, yanmalar, küçük materyaller yutma, çocuk üzerine televizyon düşmesi, boğulma, düşme, zehirlenme, trafikte çocukları bekleyen tehlikeler gibi konular hakkında bilgilendiriyor.

    İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis yetkilileri tarafından yapılan açıklamada ev kazalarının çocuklarda ilk beş ölüm nedenlerden biri olduğu belirtildi.

    Bu kazaları önlemek için başlatılan projenin İl Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Kaymakamlığı tarafından onaylandığı ifade edilerek ilk yardım uzman sertifikalı personeller tarafından verilen bu seminerlerin Kayseri merkez ve taşra teşkilatında da genişletilerek uygulanacağı vurgulandı.

    Proje kapsamında velilerin bilgilendirilmesi, 2014 eğitim ve öğretim yılı sonuna kadar tüm ilköğretim okullarında  devam edecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.