|   | 
  • Tek Atıyor, Tek Tek Topluyor


    Tek Atıyor, Tek Tek Topluyor

    Spor Toto Süper Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren İstikbal Mobilya Kayserispor, son 4 maçında üst üste 4. kez berabere kaldı. Bunun 3’ünü 1-1’lik skorla elde eden Sarı-kırmızılılar ‘Tek atıyor, tek tek topluyor’ dedirtti.

    Teknik Direktörlüğe Hikmet Karaman’ı getirdikten sonra yenilgiyi unutan ve 6 maçta 2 galibiyet ve 4 beraberlik elde eden Kayserispor, bu süreçte fikstürün gereği 4 deplasman maçı oynamak zorunda kaldı. Buna karşın yenilgi yüzü görmeyen ve az gol yiyen bir ekip kimliğine bürünen Sarı-kırmızılılar, puanları de tek tek toplamaya devam etti.

    Hikmet Karaman ile evinde sadece 2 maç oynayabilen ve bunlarda Akhisarpor’u 1-0’la geçip Bursaspor ile 1-1 berabere kalan Kayserispor, deplasmanda oynadığı 4 maçta ise Kasımpaşa’yı 3-0 yendikten sonra Erzurumspor ve Yeni Malatyaspor ile 1-1, Antalyaspor ile de 0-0 berabere kaldı.

    FENERBAHÇE İLE KRİTİK MAÇ

    UEFA tarafından konulan transfer yasağı nedeniyle takıma takviye yapamayan ancak mevcut kadrosu ile de oldukça başarılı bir performans sergileyen Kayserispor, önümüzdeki hafta sahasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak.

    Kendisi gibi alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren ve ara transfer döneminde yaptığı takviyelerle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe’yi ilk maçta Kadıköy’de 3-2 yenmeyi başaran sarı-kırmızılıların hedefi, güçlü rakibi karşısında en azından ‘yenemiyorsan yenilme’ olacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.