|   | 
  • TEKDEN KOLEJİ BİLGİ VE YETENEK SINAVI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ


    TEKDEN KOLEJİ BİLGİ VE YETENEK SINAVI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
    Tekden Koleji?nde bu yıl sekizincisi düzenlenen Fatih Sultan Mehmet anısına yapılan, ?Bilgi ve Genel Yetenek Yarışmasına? Kayseri genelinde öğrenim gören 2, 3, 4, 5, 6 ve 7. Sınıf öğrencileri büyük ilgi gösterdiler.

     Katılımdan dolayı hem gururlu hem mutlu olduklarını ifade eden Tekden Koleji Genel Müdürü İbrahim Orhan, akademik başarıda ve farklı sosyal etkinlikleri ile adına sıkça duyurmasından dolayı, bu yıl ilginin daha da arttığını belirtti. 7 yıl önce Kayseri?deki öğrenci ve velilere hizmet anlayışıyla yola çıktıklarını dile getiren Orhan, öğrencilerin hem heyecanlarını yenmeleri hem de deneyim kazanmaları için böyle bir sınav düzenlediklerini kaydetti. Orhan, ?Öğrencilerimizin, hem kendi bilgi ve yeteneklerini görmeleri açısından hem de çok ciddi bir sınavda nasıl bir deneyim kazanabilirler düşüncesiyle böyle bir çalışma başlattık. Şuan da 8.sini yapıyoruz. Ben, özellikle Kayseri'deki velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu hizmet anlayışı içerisinde başlatmış olduğumuz çalışmaya inanılmaz derecede bir yönelim gösterildi.? şeklinde konuştu.
    Yapılan sınava 2 binin üzerinde öğrencinin katıldığını belirten Orhan, daha sonraki sınavlarda yer sorununu halledip 5 binin üzerinde öğrenciyi aynı anda sınav yapma çalışmaları içerisinde olduklarını söyledi. Orhan, ?Burada kendi bilgilerini ortaya koymaya çalışıyorlar. Aslında şöyle bir üzüntüyü de yaşıyoruz. Yerimiz olsaydı 5 binin üzerinde öğrenciyi aynı anda sınava tabi tutabilecektik. Soruların hazırlanmasından sınavdaki sürece kadar her türlü hassasiyeti öğretmenlerimiz tekrar tekrar toplantı yaparak görüşüyorlar ki, hiçbir aksama olmadan öğrencilerimiz girmiş oldukları sınavlardan, hem bilgi anlamında hem de deneyim anlamında güzel bir sonuç elde etsinler. Bu noktada sınıflarda öğrencilerimizin masalarında kalemlikleri, silgileri ve suları dahil her şeylerini hazır hale getirdik. Normal bir sınavda yapılması gereken her şeyi, profesyonel anlamda yapıyoruz. Gerçekten bugün çok yoğun bir ilgiyle karşı karşıyayız. Etrafımızdaki park alanları araçları almadı. Velilerimizin bahçede çok yoğun ilgisiyle karşılaştık. Bu noktada bütün velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu sorumluluk anlayışı içerisinde sadece kendi okulumuzdaki öğrencilere değil, diğer okullardaki öğrencilere de böyle hizmet etmeye devam edeceğiz.? İfadelerini kullandı.
    Yoğun talepten dolayı okulu büyütme kararı aldıklarını ifade eden Orhan, ilkokul ve ortaokulu ayırıp, bütün imkanlarıyla yüzme havuzları, sinema salonları ile harika bir ortaokul yapacaklarını sözlerine ekledi.

    (İHA)



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.