|   | 
  • TEKDEN KOLEJİ ŞEHİTLERİ ANDI


    TEKDEN KOLEJİ ŞEHİTLERİ ANDI
    (İHA) - Özel Tekden Koleji, İstiklal Marşı?nın Kabulü ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir program düzenledi. İl Özel İdaresi konferan

     İl Özel İdaresi konferans salonunda düzenlenen programa Tekden Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden, Okul Müdürü Hüseyin Akar, veliler ve öğrenciler katıldı. Program saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı?nın okunmasıyla başladı.
    Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Hüseyin Akar, ?Kahramanlık ileriye atılıp bir daha dönmemek ise hele hele döneceğini bilmemekse, bu vatan nice şehitlerle, nice ileriye atılan bir daha dönmeyen kahramanlarla doludur. İşte ileriye atılıp bir daha dönmeyen, döneceğini bilmeyenlerin kahramanlığını anlamak için burada toplandık? ifadelerinde bulundu.
    Akar, ?Çanakkale?yi anlamak çok zordur ama bu zaferi 3 kelime ile anlatmak nasıl olur diye sorarsanız, geldiler, gördüler ve döndüler diyebilirim. Onlar uyduruk bir çok yalanlarla köleleri önlerine döküp, Anadolu istilasına büyük hayallerle geldiler. Geldiler ama dayanışmayı düstur bulmuş bir millet ile karşıya geldiler? şeklinde konuştu.
    Program öğrencilerin gösterileri ile devam etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.