|   | 
  • Telefon dolandırıcıları bu sefer çuvalladı


    Telefon dolandırıcıları bu sefer çuvalladı
    Bünyan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince telefon dolandırıcılarına yönelik operasyonda, bir zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Edinilen bilgiye göre Şeyda K.'yı arayan ve kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcıların, "Babanın kimlik bilgileri çalınmış ve babanın adına kredi çekilmiş. Bunu önlemek için para lazım" diyerek kandırmaya çalıştıkları öğrenildi.

     

    Şeyda K.'nın parasının olmadığını söylemesi üzerine dolandırıcının, "Evdeki altınlarını bozdur ve parayı Bünyan Devlet Hastanesi'nin karşısındaki çöp tenekesine koy. Kimseye bir şey söyleme" dediği ve Şeyda K.'yı kandırdığı bildirildi.

     

    Dolandırıcının dediklerini yapan Şeyda K.'nın babasını aramasının ardından dolandırıldığını anlayarak polis ekiplerini aradığı ve şikayetçi olması üzerine Bünyan Cumhuriyet Savcısı Mustafa Başara'nın talimatı ile Bünyan ilçe Emniyet Müdürlüğü'nde oluşturulan özel ekibin çalışma yaptığı öğrenildi.

     

    Ekiplerin yaptığı çalışma sonrasında dolandırıcı S.H.'nin Kayseri merkezinde yakalanarak gözaltına alındığı, yapılan incelemelerde iki olaya daha karıştığının belirlendiği bildirildi. zanlı S.H. hakkında yapılan soruşturmanın ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.