|   | 
  • Terhisine 55 gün kalmıştı! Kayseri'de son yolculuğuna uğurlandı


    Terhisine 55 gün kalmıştı! Kayseri'de son yolculuğuna uğurlandı
    Hatay’ın İskenderun ilçesinde vatani görevini yaparken ateşli yaralanma iddiasıyla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Deniz Muhafız Er Atilla Abatay, son yolculuğuna uğurlandı.

    Abatay’ın Hunat Camii’nde kılınan cenaze namazına Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke ile babası İsmail Abatay ve yakınları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından, Abatay’ın naaşı, Bünyan’ın Güllüce Köyündeki mezarlığa defnedilmek üzere yola çıktı. 

    Terhisine 55 gün kalmıştı 

    Edinilen bilgiye göre olay, Deniz Er Eğitim Alayı’nda meydana geldi. Terhisine 55 gün 21 yaşındaki Er Atilla Abatay, ateşli silahla yaralı olduğu iddiasıyla İskenderun Devlet Hastanesine kaldırıldı. Abatay, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Er Abatay’ın ölüm nedeniyle ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.