|   | 
  • Teröristler her türlü akçaklığı deniyor


    Teröristler her türlü akçaklığı deniyor
    Şırnak’ta bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek için operasyonlara kararlılıkla devam ediliyor.

    Şırnak’ta, bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek için güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyonlar, kararlılıkla ve kesintisiz olarak devam ediyor. 

     

    Evlerde yapılan aramalarda teröristlerce Mehmetçiklerimize zarar vermek için tuzaklanan birçok el yapımı patlayıcı, tespit edilerek imha ediliyor. Özellikle bir evde lavaboya tuzaklanmış mutfak tüpüyle güçlendirilmiş el yapımı patlayıcı düzeneği güvenlik güçlerini hayrete düşürdü. Ayrıca sokaklara hainler tarafından kurulmuş barikatların kaldırılması işlemlerine de devam ediliyor.

     

    Operasyonlar kapsamında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin sokaklarda vatandaşların araçlarına tuzakladıkları bombalar tespit edilerek etkisiz hale getirildi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.