|   | 
  • TEYZEYİ GASPA 4 YIL HAPİS CEZASI


    TEYZEYİ GASPA 4 YIL HAPİS CEZASI
    Kayseri?de arkadaşı ile birlikte teyzesinin altınlarını gasp eden genç, 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

     2. Ağır Ceza Mahkemesi?nde görülen davada teyzesi S.B.?yi gasp etmekten yargılanan 19 yaşındaki A.Y. ve 18 yaşındaki arkadaşı M.İ., son kez hakim karşısına çıktı. Sanık A.Y. ifadesinde, ?Çok pişmanım. Olayı kardeşime anlattıktan sonra altınları teyzeme vermek için evden çıktım. Polis beni teyzemin evinde gözaltına aldı? diye konuştu.
    Mahkeme heyeti A.Y.?ye 4 yıl, olaya karışan arkadaşı M.İ.?ye ise 5 yıl hapis cezası verdi.
    29 Nisan tarihinde Melikgazi ilçesi İldem Fatih Mahallesi?nde kar maskesi takan 2 kişi, S.B.?nin evine girerek kolunda bulunan 10 bin TL değerindeki 3 altın bileziği gasp etmişti. Polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonrasında A.Y. ve arkadaşı M.İ. yakalanarak gözaltına alınmış, A.Y.?nin mağdur S.B.?nin yeğeni olduğu ortaya çıkmıştı. Ele geçirilen altınlar ise S.B.?nin kocasına teslim edilmişti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.