|   | 
  • TIR yolcu otobüsüne çarptı


    TIR yolcu otobüsüne çarptı
    Yolcu otobüsüne TIR’ın çarpması sonucunda 5 kişi yaralandı. Kazada otobüsün ön kısmı bıçak gibi kesildi, TIR ise yoldan çıkarak devrildi.

    Kaza, sabah saat 04.30 sularında Malatya-Elazığ Karayolu 17. kilometrede Çiftlik Mevkiinde meydana geldi. 

     

    İddiaya göre; Emrah Hoşdağ yönetimindeki 23 EZ 710 plakalı TIR ile Malatya’dan Elazığ istikametine seyir halinde iken, U dönüşü yaptığı ileri sürülen Fikri Çağala yönetimindeki 12 AF 828 plakalı yolcu otobüsünün ön kısmını çarptı.

     

    Çarpmanın etkisi ile otobüsün ön kısmı bıçak gibi kesilirken, TIR ise hızını alamayarak yoldan çıkıp kayısı bahçesine girerek yan yattı. Kaza sonrasında bölgeye çok sayıda ambulans ile Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yönlendirildi.

     

    Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, TIR şoförü Hoşdağ’ı sıkıştığı yerden çıkartırken, otobüsteki yolcuları da güvenli bir şekilde tahliye etti. Kazada araç sürücüleri ile birlikte otobüstü bulunan Fahrettin Aydın ve Eşref Yaraşır ile ismi öğrenilemeyen bir yolcu ile birlikte toplam 5 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslar ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. 

     

    Kazadan dolayı şoka giren bazı çocuklar, ambulans gelene kadar itfaiye araçlarında bekletilirken, itfaiye ekipleri yaralılarla yakından ilgilendi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.