|   | 
  • TOFAŞ'tan Yeni Otomobil Yatırımı Kararı


    TOFAŞ'tan Yeni Otomobil Yatırımı Kararı
    Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. (TOFAŞ), 2015 yılının ikinci yarısında üretimi planlanan yeni bir otomobilin yatırımına başlama kararı aldığını bildirdi. Aracın üretileceği adet ise şöyle:

     TOFAŞ'ın Kamuyu  Aydınlatma  Platformu'nda (KAP) yer  alan   açıklamasında , "ŞirketimizYönetim  Kurulu  2015  yılı ikinci yarısında  üretimi  planlanan   yeni  bir otomobilin yatırımına başlama kararı almıştır. 2015-2023  yılları   arasındaki  dönemde  toplam  580 bin  adet   araç  üretimi planlanmakta  olup, yatırım öngörüsü 520  milyon  Amerikan dolarıdır" ifadelerine yer  verildi .

    Toplam  adedin 3'te 1'inin ihraç edilmesinin  planlandığı   proje  ile ilgili  Fiat  Group  Automobiles  ile yatırım,  satış  ve tedarik koşullarına ilişkin  detayların  belirlenmesi konusunda görüşmelerin  son aşamasında olunduğu  belirtilen   açıklamadaproje  yatırımına  2013   yılında  başlanılacağı ve ilgili teşvik Başvurularının  2013   yılında  yapılacağı bildirildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.