|   | 
  • TOKİ sakinleri ayaklandı


    TOKİ sakinleri ayaklandı
    Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşlar, site yönetiminin aidatlara yaptığı son zamların ardından yönetimi protesto etti.

    TOKİ Demokrasi Mahallesi TOKİ Konutları’nda yaşayan vatandaşlar, merkezi İstanbul'da bulunan site yönetiminin sözleşmeleri dolmasına rağmen aylardır yönetimi bırakmadığını iddia etti. Melikgazi ilçesine bağlı TOKİ Demokrasi Mahallesi 8. etaplarda toplanan yaklaşık 300 kişi, site yönetiminin aidatı 65 TL’ye çıkarmasının ardından yönetimi protesto etti.

     

    Merkezi İstanbul'da bulunan site yönetiminin yetkilileriyle telefonda görüşen vatandaşlar, site yönetiminin bırakılmasını istediklerini ancak muhatap bulamadıklarından yakındı. Site sakinleri, “Sözleşmeleri bitmelerine rağmen biz site yönetimini gönderemiyoruz. Buradan gitmiyor, bizim üstümüze baskı kuruyorlar. İmzalamadığımız halde senetlerimizin olduğunu söylüyorlar, istediğimizde ne kendileri geliyor, ne senetleri getiriyorlar” diyerek yönetimi suçladılar. 

     

    Vatandaşlar, İstanbul merkezli site yönetiminin aidatları toplamasına rağmen, sitede hiç bir hizmette bulunmadığını ileri sürerek yetkililerden yardım istedi. 

     

    Gruba müdahale eden polis ekipleri, vatandaşların şikayetlerini aldıktan sonra grubu olaysız şekilde dağıttı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.