|   | 
  • Toplu taşımada yeni dönem başlıyor


    Toplu taşımada yeni dönem başlıyor
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1 Nisan 2016 tarihi itibariyle toplu taşımada abonman dönemini başlatıyor. Yarın yürürlüğe girecek olan uygulamada 35 günlük 50 biniş bedeli tam kartlarda 87.50 lira, öğrenci kartlarında ise 57.50 lira olarak belirlendi.

    Toplu taşıma araçlarını yoğun kullanan yolcuları daha uygun ücretle taşımak ve sık sık kart dolumu yapmaktan kurtarmak amacıyla başlatılan uygulamadan yararlanmak isteyenler, nüfus cüzdanı ve son altı ayda çekilmiş bir adet vesikalık fotoğrafla ilgili merkezlere başvurabilecekler.

     

    Büyükşehir Belediyesi yanındaki Kart 38 İşlem Merkezi'nin yanısıra Cumhuriyet Meydanı Kaleönü gişesi ile ERÜ otobüs durakları yanındaki Fakülte gişesine yapılacak başvurularda 5 lira kart bedeli alınacak. Yarın yürürlüğe girecek olan uygulamada 35 günlük 50 biniş bedeli tam kartlarda 87.50 lira, öğrenci kartlarında ise 57.50 lira olarak belirlendi. 

     

    Abonman kart uygulamasında aktarma işlemi geçerli olmayacak. Yolcular, ister tramvay ister otobüs olsun her kullanımlarında bir biniş ücreti ödeyecekler.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

    1. Mustafa

      Gün sınırlaması ve aktarma olmaması çok saçma.

    2. berk

      Neden o 50 binişlik bileti 35 günle sınırlıyorsunuz ki,farzedin bazılarımız haftada 2 yada 5 defa işi olup binecek bu araçlara.Eğer o 35 günde bileti kullanmazsak geriye kalan bakiye belediyenin cebine inecek.Böyle insafsızlık olmaz bari 60 günle sınırlayın.

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.