|   | 
  • Toraman: Ruhumuz yeter


    Toraman: Ruhumuz yeter
    Yıllar sonra geldiği Erciyesspor’da kaptanlık pazubandını takan, saha içinde ve dışında hem yönetimin hem de teknik heyetiğn en büyük yardımcısı olan Emre Toraman, gelecekten umutlu.

    Her kulübün zaman zaman zor ve sıkıntılı günler geçirdiğini ifade eden Emre Toraman,

     

    “Erciyesspor içinde bu sezon öyle bir dönem. Ama her şeye rağmen şuana kadar ki performans gayet başarılıydı. Bu kadar zorluğun ve sıkıntının arasında buralara gelebiliyorsak daha iyisini de yapabiliriz. Bu kulüp eski güzel, başarılı günlerine dönecektir. Sadece zaman, sabır ve taraftarımızdan destek bekliyoruz.”

     

    Bir takımın başarılı olabilmesi için takım bütünlüğünün çok önemli olduğunu ifade eden Toraman,

     

    “Erciyesspor geçmişten bugüne kadar profesyonel bir kulüp olsa da burada bulunan herkes amatör bir ruhla, bir aile ortamının sıcaklığı, mütevazilikle, sevgi-saygıyla başarı için çaba gösteriyor. Herkes buraya başarı için geldi. Takım ruhumuzla ve birlikteliğimizle de hedeflerimize ulaşacağız.”  

     

    Kaynak: Celal Kösedağ / Kayseri Anadolu Haber




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.