|   | 
  • TORKU KONYASPOR İLE SAİ KAYSERİ ERCİYESSPOR PUANLARI PAYLAŞTI


    TORKU KONYASPOR İLE SAİ KAYSERİ ERCİYESSPOR PUANLARI PAYLAŞTI
    Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig?in 4. haftasında sahasında SAİ Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kaldı. 

    Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig?in 4. haftasında sahasında SAİ Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kaldı. 

    Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, taraftara teşekkür ederek, ?Taraftarımıza galibiyet hediye etmek isterdik ama olmadı. Özellikle ilk yarıda oynadığımız baskılı oyun farklı bir skor almamızı sağlasaydı galip gelebilirdik. Çıkarken kaptırdığımız toptan bir gol yedik. Bunu hafta boyunca çalışmıştık ama yapacak bir şey yok. Oynanan oyundan ve sahadaki mücadeleden çok memnunum. Bu maçtaki iyi yönlerimizi ilerleyen haftalarda devam ettireceğiz. Galip gelmek için mücadele eden oyuncularımı kutluyorum? dedi.
    Yeşil-beyazlı futbolcu Vedat Bora da, iyi mücadele ettiklerini dile getirerek, ?Pozisyonlara girdik fakat değerlendiremedik. İyi oynadık ama kazanamadık. Haftaya Fenerbahçe maçı var. Oradan puan ya da puanlar çıkarmak istiyoruz? diye konuştu.
    SAİ KAYSERİ ERCİYESSPOR CEPHESİ
    SAİ Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu?ndan övgüyle bahsederek, ?İlk 10 dakika taraftarın ve rakip oyuncuların baskısıyla geçti. Ama sonra oyuna ortak olduk. İlk yarının sonuna doğru penaltı pozisyonu oldu. O pozisyonu da görmek lazım. O konuda benim bir tereddütüm var. İlk yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Ama ikinci yarı oyuncularım gerçek karakterlerini ortaya koydular. Benim takımım kesinlikle böyle olmalı. Agresif, sert ve mücadelesi üst sevide bir takım olmalı. Top bizde olduğunda futbol oynayan bir takım olduk. Galibiyeti kaçırdığımız için üzülüyorum. Ligin ilk haftasından bu yana iyi futbol oynayarak geldik. Bu kadar iyi oynamamıza rağmen maç kazanamamamız üzücü. Böylesine zorlu bir deplasmandan da 1 puan almamız kötü değil? ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.