|   | 
  • Trabzonspor'da sakatlık kabusu


    Trabzonspor'da sakatlık kabusu
    Süper Lig'de yarın sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ünal Karaman'ı takımdaki sakatlıklar düşündürüyor. Deneyim çalıştırıcı, sakat oyuncular nedeniyle kadroda revizyon yapacak.

    Süper Ligin 4. haftasında yarın saat 20.00'de sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan Trabzonspor'da sakat oyuncuların artması bordo-mavililerde keyifleri kaçırdı. Teknik Direktör Ünal Karaman, gelecek vaat eden oyuncularına hazır olun talimatı verirken, Abdulkadir Ömür, Yusuf Sarı ve Ekuban'ın ardından, sağlık ekibine ağrıları bulunduğunu belirten yeni transfer Daniel Sturridge için de MR çekilmesine karar verildi. Gelecek olan raporların ardından yıldız futbolcunun durumu netlik kazanacak.

    Mecburi revizyon
    Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle kadroda mecburi revizyona gidecek olan Trabzonspor Teknik Direktör Ünal Karaman, gelecek vaat eden oyuncularına da hazır olun mesajı gönderdi. Bordo-mavililerde sakatlıkları bulunan Ogenyi Onazi, Abdülkadir Ömür, Caleb Ekuban, Yusuf Sarı ve Kamil Ahmet Çörekçi forma giyemeyecek. Baldırındaki ağrıları nedeniyle bugün MR'ı çekilecek Daniel Sturridge'in de kadroda olma ihtimali düşük gözüküyor.
    Bordo-mavililerin yarınki karşılaşmaya Uğurcan, Joao Pereira, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Novak, Sosa, John Obi Mikel, Abdulkadir Parmak, Avdijaj, Nwakaeme ve Sörloth 11'i ile çıkması bekleniyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.