|   | 
  • Trabzonspor, Kayserispor'u ağırlıyor


    Trabzonspor, Kayserispor'u ağırlıyor
    Spor Toto Süper Lig'de bugün Kayserispor'u konuk edecek olan Trabzonspor, sahadan 3 puanla ayrılarak Avrupa kupalarına katılma umudunu sürdürmek istiyor. Saat 16.00’da Medical Park Stadı’nda oynanacak maçta, hakem Ali Palabıyık düdük çalacak.

    Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Galatasaray'a 2-1 mağlup olarak Fenerbahçe'nin 9 puan gerisine düşün Trabzonspor, sahasında karşılaşacağı Kayserispor'u mağlup ederek, Avrupa kupalarına katılma umutlarını sürdürmek istiyor. 42 puanla 5'nci sırada yer alan bordo-mavililer, 41 puanlı Kayserispor geride bırakarak üst basamaklara doğru tırmanmayı hedefliyor. 

    Trabzonspor ile Kayserispor 42. randevuda 

    Süper Lig'in 28. haftasında Kayserispor ile Trabzonspor 42 kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanan 41 maçta bordo-mavililerin 25, sarı-kırmızılı takımın ise 7 galibiyeti bulunuyor. 10 karşılaşmada ise taraflar bir birlerine üstünlük kuramadı. Trabzonspor attığı 70 gole karşılık ise kalesinde 42 gol gördü.

    Muhtemel ilk 11 

    Trabzonspor'da yarın oynanacak olan maçta sakatlıkları bulunan Esteban ve Durica ile sarı-kart cezalısı olan Sosa da forma giyemeyecek. Bordo-mavililerin yarınki karşılaşmaya Onur, Pereira, Uğur, Hubocan, Novak, Okay, Kocka, Olcay, Yusuf Yazıcı, Abdulkadir Ömür ve Burak Yılmaz şeklinde çıkması bekleniyor.

    Trabzonspor kongresi yarın başlıyor 

    Bordo-mavili kulübün kongresi yarın başlıyor. Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek ve saat 10.00'da başlayacak olan genel kurul iki gün sürecek. Kongrenin ilk gününde yönetim kurulunun idari ve mali raporları okunduktan sonra ibrası oylanacak. İkinci gün ise başkan adaylarının konuşmasının ardından başlayacak oy verme işlemi saat 17.00'ye kadar sürecek. 7 bin 578 üyenin oy verme hakkının bulunduğu genel kurulda Ahmet Ağaoğlu ile Metin Kaya, bordo-mavili kulübün 17. başkanı olmak için yarışacak.  

     

    Trabzonspor Kayserispor nasıl canlı izlenir?

    Trabzonspor Kayserispor maçını beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz.

    Digitürk tek maç satın alma işlemi nasıl yapılır?

    Digitürk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

    Satın almak için tıklayınız




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.