|   | 
  • TRAFİK CANAVARI 'YAP-BOZ' İLE YAKALANDI


    TRAFİK CANAVARI 'YAP-BOZ' İLE YAKALANDI
    Kayseri-Ankara karayolunda 2013 yılının ilk saatlerinde kamyonla çarptıkları kişiyi ölüme terk edip kaçtığı iddia edilen zanlılar, yap-boz yöntemi kullanılarak yakalandı.

      2013 yılının ilk saatlerinde Kayseri-Ankara karayolunda hareketsiz yatan bir kişi bulunduğu ihbarı yapılmış, olay yerine giden ekipler 35 yaşındaki K.E.'nin hayatını kaybettiğini tespit etmişti. Olay yerinde yapılan çalışmalarda, K.E.'ye bir otomobil veya bir kamyonun çarptığı belirlenmiş ve aracın parçaları delil olarak toplanmıştı.

    Kayseri Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerinin 16 gün süren çalışmasında, Kayseri'de 500 firma ile görüşüldü, bin 500 kamyon incelendi.

    Ekiplerin günde 16 saat çalışıp 16 gün boyunca sürdürdüğü çalışmalarda şüpheli kamyon sayısı 5'e indirildi ve 5 adreste bulunan kamyonlardaki hasarlar ile K.E.'nin ölü bulunduğu yerdeki parçalar 'yap-boz' sistemi ile karşılaştırıldı.

    Kocasinan ilçesine bağlı Buğdaylı Mahallesi'nde 38 AS 140 plakalı kamyon ile olay yerinde bulunan parçaların uyuşması sonrasında, 28 yaşındaki M.T. ve ağabeyi N.T. (40) Cinayet Büro ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Kaza sırasında kamyonu kullandığı belirlenen M.T.'nin ehliyetinin bulunmadığı iddia edilirken, zanlıların ifadelerinin sürdüğü öğrenildi



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.