|   | 
  • TRAFİK KAZASI 1'İ ÇOCUK 3 KİŞİ ÖLDÜ, 2 ÇOCUK DA AĞIR YARALANDI!


    TRAFİK KAZASI 1'İ ÇOCUK 3 KİŞİ ÖLDÜ, 2 ÇOCUK DA AĞIR YARALANDI!
    Nevşehir'de otobüs ile otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1'i çocuk 3 kişi öldü, 2 çocuk da ağır yaralandı.

     Nevşehir'de otobüs ile otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1'i çocuk 3 kişi öldü, 2 çocuk da ağır yaralandı.

    Alınan bilgilere göre akşam saatlerinde meydana gelen kazada, Nevşehir'in Ürgüp Caddesi üzerinde C.K. yönetimindeki 42 AEB 13 plakalı yolcu otobüsü, Kocaçay Kavşağı'na geldiği sırada, Uçhisarbeldesi yönüne dönüş yapmakta olan D.Ş.'nin kullandığı 50 EZ 070 plakalı otomobile çarptı. Otobüs çarptığı otomobili yaklaşık 20 metre sürükledi. Kazada, otomobil sürücüsü D.Ş. (25) araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybederken, otomobilde bulunan Ş.N.T. (3), C.T. (28), H.E.T. (5) ve E.A. (5) sıkıştıkları otomobilden Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince çıkartılarak 112 acil servis ekipleri tarafından Dr. İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Kazada ağır yaralanan Ş.N.T. (3) ile C.T. (28), yapılan tüm müdahalelere karşın hayatlarını yitirirken, ağır yaralı oldukları belirtilen 5 yaşındaki H.E.T. ile E.A. da Nevşehir İ.Şevki Atasagun Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

    Kaza sonrasında otobüs şoförü C.K., polis tarafından sorgulanmak üzere gözaltına alındı. Kaza nedeniyle Nevşehir-Ürgüp karayolunda ulaşım tek şeritten verilirken, kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.