|   | 
  • Trafik kazası: 4 yaralı


    Trafik kazası: 4 yaralı
    Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

    Kaza, Alaplı Yalı Kavşağı’nda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Akçakoca istikametinden Ereğli istikametine giden Emrah Ö. idaresindeki 41 E 8295 plakalı otomobil, Alaplı İstikametinden hareket eden Önder Ş. yönetimindeki 67 SL 929 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle Önder Ş. yönetimindeki araç karşı tarafa ters dönerek durabildi. Kaza sonucu her iki araç içinde bulunan Emrah Ö., Elif Ö.,Önder Ş. ve 2 yaşında olan Mehmet T., hafif yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Alaplı ve Ereğli Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.