|   | 
  • Tren gecikti, yolcular isyan etti


    Tren gecikti, yolcular isyan etti
    Malatya’dan bölgesel trenle Sivas’a gelerek, buradan yüksek hızlı trenle Ankara’ya yolculuk yapmak isteyen vatandaşlar, hızlı trenin gittiğini öğrenince büyük bir şok yaşadı.

    Geçtiğimiz günlerde Malatya'yı hızlı trenle entegre şekilde Ankara ve İstanbul'a bağlayacak olan Sivas bölgesel treni seferlerine başlamıştı. Bugün Sivas üzerinden yüksek hızlı trenle Ankara’ya gitmek isteyen yolcular, Malatya’dan bindikleri trenin vaktinde Sivas’a ulaşmamasıyla büyük bir şok yaşadı. Yaklaşık 2 saat geç kalan tren, saat 13.00'te hareket eden Ankara-Sivas Yüksek Hızlı trenine yetişemedi. Hızlı trene yetişemeyen yolcular, trenden inmeyerek durumu protesto etti. Yetkililer, yolcular için bir otobüs ayarladı. Kimi yolcular otobüse binerek yoluna devem etmek isterken, kimi yolcular ise hızlı trenin gelmesini bekleyeceklerini dile getirdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.