|   | 
  • Turgay Bahadır Karabükspor'la Anlaştı


    Turgay Bahadır Karabükspor'la Anlaştı
    Kardemir Karabüskpor İşdari Menajeri Tarık Yurttaş, geçen hafta anlaşmaya vardıklarını Turgay Bahadır ile resmi sözleşme imzaladıklarını söyledi.

     Yurttaş, Kayseri Erciyesspor'dan Turgay Bahadır ile 1+1 yıllık anlaşma yaparken, iç transferde de milli futbolcular Ahmet İlhan Özek ve İshak Doğan ile de 3?er yıllık sözleşme yenilediklerini kaydetti.
    Yurttaş, Davraz kampının çok verimli geçtiğini de ifade ederek, ?Takımımız bugünü izinli geçirip yarın akşamdan itibaren kendi tesislerimizde çalışmalara devam edeceğimiz. Önümüzdeki hafta oynayacağımız UEFA 3. ön eleme maçı öncesi tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak seyircimiz önünde hem ülkemizi hem de kentimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.