|   | 
  • Turizm Sektöründe Çalışanlar Kursa Tabi Tutuluyor


    Turizm Sektöründe Çalışanlar Kursa Tabi Tutuluyor
    Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğünce Kayseri Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü kontrolünde Kayseri?de faaliyet gösteren konaklama ve yeme içme işletmelerinde çalışan personele yönelik işbaşı...

    Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğünce Kayseri Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü kontrolünde Kayseri?de faaliyet gösteren konaklama ve yeme içme işletmelerinde çalışan personele yönelik işbaşı eğitimleri verilmeye başlandı.
    Yiyecek içecek servisi dalında kursa katılan personeller Almer Otel?de, hijyen ve yiyecek üretimi dalında eğitimler Radisson Blu Otel?de veriliyor. Eğitimler tamamlanınca başarılı olan kursiyerlere Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından sertifika verilecek. Bu belgeyi alan kursiyerler dünyanın her tarafından turizm işlerinde çalışma imkanı bulacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.