|   | 
  • Turizmi Özel Sektör Yürütür, Kamu Rehberlik Eder


    Turizmi Özel Sektör Yürütür, Kamu Rehberlik Eder
    15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Atatürk anıtına çelenk konularak, Vali Orhan Düzgün ziyaret edildi.


    15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleyen İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından açıklama yapan İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, ?Bugün ilimizde olduğu gibi Türkiye?de 15-22 Nisan tarihleri arasında Turizm Haftası dolayısıyla kutlama programı yapılacaktır. Bu kutlamalarda amacımız özellikle çocuklar ve gençlerde turizm bilincini geliştirmek. Ayrıca turizmin anlamını ve önemini anlatmak. 1 hafta süreyle çeşitli etkinliklerle Turizm Haftasını kutlayacağız? diye konuştu.

    Ardından Vali Orhan Düzgün makamında ziyaret edildi. Ziyarete İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve turizm sektörlerinin temsilcileri katıldı. Ziyarette konuşan Vali Orhan Düzgün, ?Turizm ile ilgilenen bütün arkadaşları görmek memnuniyet verici bir durum. Çünkü turizm daha çok özel sektörün yürütmesi gereken, kamunun ancak rehberlik ve destek vermesi gereken bir sektör. İnşallah el birliği içerisinde Kayseri?de turizm sektörünü canlandırmak, Kayseri?ye gelen turist sayısını arttırmak için birlikte çalışacağız. Bildiğiniz gibi zaten Türkiye turizm sektöründe zaten çok ciddi pay sahibi ve bu payını her geçen gün giderek arttırıyor. Bu payda da Kayseri?nin aldığı payı arttırmak için bu haftanın fırsat olmasını diliyorum? şeklinde konuştu.
    Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ise, ?Bugün sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Tabi turizm geliştikçe Kayseri ekonomisi gelişir diye düşünüyoruz. Kayseri ekonomisinin gelişmesi demek üyelerimizin bundan istifade etmesi gerektir diye düşünüyorum. Dolayısıyla bu etkinliklerin daha da artarak devam etmesini diliyoruz? ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.