|   | 
  • Türk Harb-İş Kayseri Şube Başkanı Özgür Özsoy:


    Türk Harb-İş Kayseri Şube Başkanı Özgür Özsoy:
    Türk Harb-İş Kayseri Şube Başkanı Özgür Özsoy: Sakarya’da bulunan 1’inci Ana Bakım Fabrikasının 20 Aralık 2019 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan 481 sayılı kararla özelleştirme kapsamına alınmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

    Bu işyerimiz yöre halkının maddi ve manevi desteği ile 1975 yılında kurulmuş m/48,m/52 ve Leopard tanklarının modernizasyonunu gerçekleştirmiş,özellikle sınır ötesi Fırat Kalkanı ve Zeytindalı harekatında görev yapan FIRTINA OBÜS silah sistemlerinin tasarımını,prototipini ve seri üretimini gerçekleştirmiş bir fabrikamızdır.

    Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Savunmada Millileşme’ sloganı ile hepimizi motive ettiği bir dönemde Dünyada yalnızca en üst teknoloji ile üretim yapan 5 fabrikadan birisi olan 1’nci Ana Bakım Fabrikamızın özelleştirme kararına anlam veremiyoruz.

    Ülkemiz ve geleceğimiz adına Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sesimizi duymasını ve yanlış bilgilendirme neticesinde olduğunu düşündüğümüz bu kararın tekrar değerlendirilerek düzeltilmesi gerektiği kanaatindeyiz.

    Sakarya’da bulunan 1’inci Ana Bakım Fabrikamızın özelleştirme kararı ile ilgili 05.01.2019’da Saat 14:00’de İmza kampanyası düzenleyeceğiz ve bir basın açıklaması yapacağız diyerek, Herkesi yarın saat: 14:00’de Kayseri Cumhuriyet  Meydanına davet etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.