|   | 
  • TÜRK TELEKOM, KABLO HIRSIZLIĞINA KARŞI ALARM SİSTEMİ KURDU


    TÜRK TELEKOM, KABLO HIRSIZLIĞINA KARŞI ALARM SİSTEMİ KURDU
    Türk Telekom, kablo hırsızlığına karşı 3 bin 500 noktada alarm sistemi kurdu.

     Türk Telekom, kablo hırsızlığına karşı 3 bin 500 noktada alarm sistemi kurdu.

    Anadolu Merkez 2. Bölge Müdürü Muhammet Katmer, yaptığı açıklamada, Türk Telekom'un, müşterilerinin iletişim özgürlüğünü engelleyen ve ülke ekonomisinde büyük kayıplara neden olan kablo hırsızlığı olaylarının önüne geçmek için ülke çapındaki önemli noktalarda alarm sistemi kurduğunu bildirdi. Katmer, sistem, hatlara yapılan müdahaleleri, Ağ Yönetim Sistemi merkezleri aracılığıyla anında güvenlik güçlerine ilettiği belirtti.

    Katmer, şöyle devam etti:

    "Türk Telekom'un Türkiye'nin her noktasına uzanan altyapısında, belirlenen 3 bin 500 noktaya kurulan özel alarm sistemi, hırsızların kablo hatlarına müdahalesini anında tespit ediyor. Sistem, kablo hattına yapılan müdahaleyi hemen ilgili Türk Telekom İl Müdürlüğü'ne bildiriyor. 7 gün 24 saat takip yapılan ve İl Müdürlükleri tarafından yönetilen Ağ Yönetimi Sistemi merkezleri, alarmın devreye girmesiyle durumu güvenlik güçlerine bildiriyor. Böylece çok kısa sürede hırsızlık girişiminin yapıldığı noktaya ulaşan güvenlik güçleri, hırsızlık olaylarına daha etkin şekilde müdahale edilebiliyor.

    Sadece büyük şehirlerde değil, yurt genelinde yaşanan kablo hırsızlığı olayları bireylerin ve kurumların iletişim özgürlüğünü kısıtlamakla kalmıyor, aynı zamanda ülke ekonomisine milyonlarca liralık zarar veriyor. Türk Telekom, ülke çapında kurduğu alarm sistemiyle kablo hırsızlığı olaylarının önüne geçerek, müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermek için çalışmalarını sürdürüyor."dedi



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.