|   | 
  • Türkiye 3. Kadınlar Futbol Ligi 6. Grup


    Türkiye 3. Kadınlar Futbol Ligi 6. Grup

    Türkiye Kadınlar 3. Futbol Ligi 6. Grup'ta oynanan 5. hafta maçında Kayseri'de Yıldırım Beyazıt Şafakspor'a konuk olan Erzincan Geçit Belediyespor sahadan 3-1 galip ayrılarak haftayı üç puan ile kapattı. Ligde ikinci galibiyetini alan Geçit Belediyespor puanını 6'ya çıkartırken, Yıldırım?Beyazıt Şafakspor ise 1 puanda kaldı. 
    STAT: Mimarsinan Serkent
    SAHA KOMİSERİ: Mustafa Tuğran Akgül
    HAKEMLER: Birtan Ekren **, Büşra Andaç **, Neclan Çiçek **
    YILDIRIM BEYAZIT ŞAFAK: Ebru *, Fatma Güler ***, Buse S. Karpuz *, Rabia Erdoğan *, Ayşe Karalar *, Gülay Bölükbaşı *, Edanur Afşar * (Dk. 46 Hayrunisa Kalmuk *), Gizem Boyacı *, Seher Çetiner *, İlayda Karacaoğlan * (Dk19 Fatma Özkul *), Büşra Akman *
    GEÇİT BELEDİYESPOR: Simge Çam ***, Büşra Efe ***, Başak Satılmış **, Sevda Mete **, İrem Bingöl **, Rümeysa ** , Tusem Padak **, Melisa Kızılboğa ***, Neslişahn Özkaçak **, Nagehan Özkaçak ** (Dk. 70 Nurhan İbili *)
    GOLLER: Fatma Güler Dk. 18 (Y.B.Şaak), Melisa Kızılboğa Dk. 24 ve 60, Buşra Efe Dk. 31 (Geçit Belediye)



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.