|   | 
  • Türkiye gruptan nasıl çıkar?


    Türkiye gruptan nasıl çıkar?
    Gruptaki son maçında Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 mağlup eden A Milli Takım'ın gruptan çıkabilmesi için gerekli olan sonuçlar belli oldu.

    EURO 2016'da önce Hırvatistan'a 1-0 daha sonra da İspanya'ya 3-0 mağlup olan A Milli Takım, Çek Cumhuriyeti'ni Burak Yılmaz ve Ozan Tufan'ın golleriyle 2-0 mağlup ederek adeta küllerinden doğdu.

     

    Puanını 3'e yükselterek D grubunu Hırvatistan ve İspanya'nın ardından 3. sırada tamamlayan Ay yıldızlıların en iyi 3'üncüler listesine girebilmesi için gerekli olan ihtimaller şunlar;

     

    E grubunda yer alan İtalya'nın İrlanda'ya, Belçika'nın da İsveç'e yenilmemesi, veya B grubunda yer alan Macaristan'ın Portekiz'i yenmesi lazım. Bu ihtimallerden birinin gerçekleşmesi halinde Milli Takımımız adını EURO 2016'da ikinci tura yazdıracak. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.