|   | 
  • Türkiye - İngiltere Ampute final maçı saat kaçta, hangi kanalda?


    Türkiye - İngiltere Ampute final maçı saat kaçta, hangi kanalda?
    Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası yarı finalinde Polonya'yı 2-0 mağlup ederek finale yükselen Millilerimiz, final müsabakasında İngiltere ile karşı karşıya gelecek. Peki bu mücadele maçı saat kaçta,hangi kanalda? Maç canlı olarak izlenebiliyor mu? Hepsinin yanıtları bu haberimizde...

    Ampute Futbol Takımımız, bugün final karşılaşmasında İngiltere ile karşı karşıya gelecek. Peki Türkiye İngiltere Ampute maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Maç canlı olarak izlenebilecek mi? İşte tüm bunlar ile ilgili detaylar...

    TÜRKİYE - İNGİLTERE AMPUTE FİNAL MAÇI

    Ülkemizde düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda finale yükselen Millilerimiz, bugün İngiltere ile karşı karşıya gelecek ve final için mücadele edecek. İki takım arasındaki zorlu karşılaşma saat 19:00'da başlayacak. Türkiye - İngiltere maçı, canlı olarak TRT Spor kanalından izlenebilecek.

     

     

    SAAT 19.00'DAN İTİBAREN MAÇI CANLI OLARAK İZLEYEBİLMEK İÇİN TIKLAYIN




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.