|   | 
  • Türkiye - İsrail Maçında Olaylar Çıktı


    Türkiye - İsrail Maçında Olaylar Çıktı
    Türkiye-İsrail kadın milli takımlarının karşılaşacağı maç sırasından tribünlerde Filistin bayrağı açan 8 kişi gözaltına alındı.

     

    Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın 2017 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri H Grubu'nda karşılaşacağı İsrail karşılaşması öncesi bir grup, tribünlerde Filistin bayrağı açmak isteyince olaylar çıktı.

    Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın da izlediği protokol tribünü önünde bir grup, seremoni sırasında Filistin bayrağı açmak istedi. Olayı fark eden güvenlik güçleri, gruba müdahale ederek salon dışına çıkardı. Bir süre salon içerisinde bekletilen grup, daha sonra polis tarafından emniyete götürüldü. Salondan çıkarılan protestocular ise slogan atmaya devam etti.

    Ayrıca karşılaşmanın seremonisi bölümünde İsrail Milli Marşı okunduğu sırada bazı taraftarlar ıslık çalarken, bazıları ise salonu pet şişe yağmuruna tuttu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.