|   | 
  • TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL KURALARI ÇEKİLDİ


    TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL KURALARI ÇEKİLDİ
    Türkiye Kupası'nda son 16 turunun ardından çeyrek finale kalan takımların çeyrek ve yarı final eşleşmeleri çekilen kuralar sonunda belli oldu.



    Türkiye Kupası'nda son 16 turunun ardından çeyrek finale kalan takımların çeyrek ve yarı final eşleşmeleri çekilen kuralar sonunda belli oldu.

    2014-2015 Sezonu Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final karşılaşmalarının kura çekimi Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki Orhan Saka Salonu'nda yapıldı.
    Son 16 Turu maçları sonunda rakiplerini eleyerek çeyrek finale yükselen; Fenerbahçe, Galatasaray, Medicana Sivasspor ve Bursaspor kura çekimine seri başı olarak, Gençlerbirliği, Mersin İdmanyurdu, Kayserispor ve Manisaspor ise seri başı olmayan takım olarak kura çekimine katıldı.

    Çeyrek final eşleşmeleri şöyle:

    1. maç: Galatasaray - Manisaspor
    2. maç: Kayserispor - Medicana Sivasspor
    3. maç: Bursaspor - Gençlerbirliği
    4. maç: Mersin İdmanyurdu - Fenerbahçe

    Yarı final eşleşmeleri şöyle:
    1. maçın (Galatasaray - Manisaspor) galibi ile 2. maçın (Kayserispor - Medicana Sivasspor) galibi ve 3. maçın (Bursaspor - Gençlerbirliği) galibi ile 4. maçın (Mersin İdmanyurdu - Fenerbahçe) galibi yarı finalde eşleşecekler.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.