|   | 
  • TÜRKİYE SEKTÖREL MUHASEBE UYGULAMALARI SEMPOZYUMU YAPILACAK


    TÜRKİYE SEKTÖREL MUHASEBE UYGULAMALARI SEMPOZYUMU YAPILACAK
    Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) Başkanı Suat Özsoy düzenlediği basın toplantısında 17-19 Ocak tarihleri arasında ?Türkiye Sektörel Muhasebe Uygulamaları Sempozyumu? yapılacağını söyledi.

      Özel bir restoran düzenlenen basın toplantısında bir konuşma yapan KSMMMO Başkanı Suat Özsoy, ?Ankara, İstanbul ve İzmir?den sonra Kayseri?de de sektörel muhasebe uygulamaları sempozyumu düzenlenecek. Bu yıl 3?üncüsünü düzenleyeceğimiz sempozyumda Sağlık Bakanı yardımcısı da katılacak ve sağlık konusunda muhasebe ve finansal işlemler ele alınacak? diye konuştu.

         Sempozyumun amacını anlatan Özsoy, ?Günümüz işletme koşullarında sektöre özgü koşullar ve düzenlemeler muhasebe uygulamalarını da yakından etkilemektedir. Meslek mensuplarını yakından ilgilendiren belirli bir sektörü, periyodik olarak muhasebe-finans, vergi denetim ve hukuki yönleriyle incelemek, bu konularda karşılaşılan sorunları ortaya koymak ve çözüm önerileri geliştirmektir? ifadelerinde bulundu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.