|   | 
  • Türkiye - Sırbistan karşılaşması TRT Spor’da


    Türkiye - Sırbistan karşılaşması TRT Spor’da
    A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. maçında yarın Sırbistan ile Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Rusya karşısında galibiyeti kaçıran milliler, Sırbistan’ı yenerek yükselişe geçmeyi hedefliyor. Mücadele yarın saat 21.45’te canlı yayınla TRT Spor’da ekrana gelecek.

    Rusya ile berabere kalan ve galibiyeti kıl payı kaçıran A Milli Futbol Takımı, bu kez Türk Telekom Stadı'nda UEFA Uluslar B Ligi 4. maçında Sırbistan ile karşı karşıya gelecek. Uluslar Ligi'nde 2 puanla 3. sırada bulunan Türkiye, Sırbistan'ı yenerek gruptaki şansını devam ettirmek istiyor.
    Bulgar hakem Georgi Kabakov’un yöneteceği Türkiye - Sırbistan karşılaşması yarın akşam saat 21.45’te canlı yayınla TRT Spor ekranında olacak.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.