|   | 
  • TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ PLANLADIKLARI ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ


    TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ PLANLADIKLARI ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ
    Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Ahmet İlhan, planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

     Kayseri Gazeteciler Cemiyeti?nde düzenlenen toplantıda planladıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Ahmet İlhan, hikaye yarışması, anma programları, şiir ve imza günleri gibi programlar düzenleyeceklerini bildirdi.
    İlhan, ?Ülkemizde ve şehrimizde birçok alanda, değişik kesimlerce ödüller verilmektedir. Derneğimiz de geçmiş yıllarda bu alanda ödüller vermişti. Özellikle kültür, sanat ve edebiyat alanı öne çıkarılması ve ödüllendirilmesi gereken bir alandır. Sanatçıların en büyük ödülü alkıştır? diye konuştu.
    Kültür ve sanat alanında bazı programlar planladıklarını belirten İlhan, ?Melikgazi Belediyesi ile göç konulu hikaye yarışması düzenledik. Bazı anma programları düzenleyeceğiz. Derneğimizin öncülüğünde düzenlenecek şiir günleri programları ile şairlerimizi bir araya getireceğiz? ifadelerinde bulundu.

    (İHA)



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.