|   | 
  • “Uçağın İncirlik’ten kalktığı tamamıyla spekülasyon”


    “Uçağın İncirlik’ten kalktığı tamamıyla spekülasyon”
    Milli Savunma Bakanlığı haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

    MSB: “(Türk İHA’sını düşüren F-16) Uçağın İncirlik’ten kalktığı tamamıyla spekülasyon, böyle bir durum söz konusu değil” 
     
    - “Irak ve Suriye’nin kuzeyi dâhil son bir haftada 252 terörist etkisiz hâle getirilmiştir. Böylece etkisiz hâle getirilen terörist sayısı bu yıl içinde bin 640’a, 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar ise 38 bin 983’e ulaşmıştır” 
     
    - “(Düzenlenen harekatlarda) 194 hedef başarıyla imha edilmiştir. İlk belirlemelere göre 229 teröristin etkisiz hâle getirildiği tespit edilmiştir” 
     
    - “Suriye’de, yıl içerisinde birliklerimize 388 taciz ve saldırı gerçekleştirilmiştir. Buna karşılık 233’ü son bir haftada olmak üzere bin 246 terörist etkisiz hale getirilmiştir” 
     
    - “Son bir haftada hudutlarımızdan yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 637 şahıs yakalanmıştır. 4.771 şahıs ise hududu geçemeden engellenmiştir” 
     
    - “Bakan Yaşar Güler dün, Birleşik Krallık ve Ukrayna Savunma Bakanları ile ikili, Romanya ve Bulgaristan Savunma Bakanları ile üçlü görüşmeler gerçekleştirmiş, söz konusu görüşmelerde bölgesel güvenlik sorunları ile ikili askerî iş birliği faaliyetleri ele alınmıştır” 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.