|   | 
  • Ücretsiz profesyonel futbol eğitimi


    Ücretsiz profesyonel futbol eğitimi
    Yaz aylarının gelmesi ile birlikte öğrencilerin yaz tatilini en verimli şekilde geçirmesini isteyen aileler özellikle spor okullarının yolunu tutuyor. Bu durum ailelerin bütçesine ek masraf getirirken Kayseri’de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nen kontrolünde yapılan yaz futbol okulunda öğrenciler ücretsiz profesyonel futbol eğitimi alabiliyor.

     

    Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kontrolünde antrenörler Yaşar Karaoğlan ve Ayhan Ünal nezaretinde Futbol Yaz Okulu çalışmalarını ücretsiz bir şekilde Mehmet Cemile Oğulcuklu İlköğretim Okulu’nun spor sahasında sürdürüyor. Yaşar Karaoğlan ve Ayhan Ünal yönetiminde teknik bilgi çalışan genç sporcular, güne ilk olarak ısınma hareketleri yaparak başlıyor. Isınma hareketlerinin ardından hazırlanan özel çalışma alanında teknik çalışma gerçekleştiren sporcular zamanlarını en iyi şekilde değerlendiriyor. Çalışmaları yapan Tecrübeli Antrenör Yaşar Karaoğlan UEFA B Antrenör lisansı, Ayhan Ünal ise UEFA B kaleci antrenörlük belgesine sahip. Çalışmalara 2001 ve 2009 yaş grubu arasındaki çocuklar katılabiliyor. Çalışmalara 100’den fazla sporcu katıldığı için gruplar halinde farklı antrenman periyotları uygulanıyor. Antrenörler Yaşar Karaoğlan ve Ayhan Ünal, ‘’Bizim amacımız geleceğimiz olan gençlere küçük yaşta eğitim vererek iyi bir birey olmasını sağlamak. Türk futboluna iyi birer sporcu yetişmek için uğraşıyoruz. Kurslarımızın ücretsiz olması her kesimden sporcunun gelmesine olanak sağlıyor’’ diye konuştular.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.